کد شما در این بخش

زندگینامه احمد متوسلیان

زندگینامه احمد متوسلیان

حاج احمد متوسلیان

فرزند محمدرحیم

به سال ۱۳۳۲ هجری شمسی در خانواده ای مومن و مذهبی در یکی از محلات جنوب تهران به دنیا آمد. دوران تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان اسلامی مصطفوی به پایان برد. ضمن تحصیل به پدرش که در بازار به شغل شیرینی فروشی اشتغال داشت کمک می کرد. احمد به همان سالهای نوجوانی با شرکت فعال در هیات های مذهبی و کلاس های قرآن در مساجد جنوب شهر از ظلم و جنایت رژیم منحوس پهلوی آگاه شد و با سن و سالی که داشت قدم به میدان مبارزه با طاغوت گذاشت. پس از پایان دوره ابتدایی در هنرستان صنعتی شبانه به تحصیل ادامه داد و در سال ۱۳۵۱ موفق به اخذ دیپلم شد. سپس به خدمت سربازی اعزام شد و در شیراز دوره تخصصی تانک را گذراند و پس از آن به سرپل ذهاب اعزام شد. او در دوران سربازی فردی مذهبی و مومن بود و پس از اتمام خدمت در یک شرکت تاسیساتی خصوصی استخدام و بعد از چند ماه به خرم آباد منتقل شد و به فعالیت های سیاسی تبلیغاتی خود ادامه داد تا اینکه پس از مدت ها تعقیب و گریز در سال ۱۳۵۴ توسط اکیپی از کمیته مشترک ضدخرابکاری ساواک دستگیر و روانه زندان شد و مدت ۵ ماه در سلول و ۹ ماه هم در بند عمومی گذراند. به روایت همرزمانش با وجود تحمل شکنجه های جسمی و روحی فراوان، حسرت شنیدن یک آخ را بر دل سیاه آنان گذاشت و با بالا گرفتن موج انقلاب اسلامی از زندان آزاد شد و به آغوش ملت بازگردید.

در شروع قیام های خونین قم و تبریز در سال ۱۳۵۶ نقش رابط و هماهنگ کننده تظاهرات را در محلات جنوب تهران عهده دار بود. رابطه های تنگاتنگ با حرکت های مکتبی دانشجویی و روحانیت را داشت در روزهای ۲۱ و ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ تلاش و ایثار چشمگیری از خود نشان داد. با پیروزی انقلاب مسئولیت کمیته انقلاب اسلامی محل خود را عهده دار شد و پس از تشکیل سپاه به این ارگان پیوست و با دوستان و همرزمانش با حداقل امکان به سازماندهی نیروها همت گماشت.

مروری بر دلاوری های حاج احمد

درسال ۱۳۵۸ ماموریت برای آزادسازی جاده پاوه کرمانشاه

سال ۱۳۵۹ ماموریت برای آزادسازی شهر مریوان

دیماه ۱۳۶۰ عملیات سرنوشت ساز محمد رسول الله

تاسیس تیپ ۲۷ محمد رسول الله

ساعت ۱۱ صبح روز سوم خرداد سال ۱۳۶۱ تیپ ۲۷ حضرت رسول به فرماندهی ایشان وارد خرمشهر شد.

اواخر خرداد سال ۱۳۶۱ ماموریت به لبنان برای سرکوب رژیم غاصب صهیونیستی

چگونگی اسارت

در چهاردهم تیر ۱۳۶۱ اتومبیل هیات نمایندگی دیپلماتیک کشورمان حین ورود به شهر بیروت و در هنگام عبور از پست ایست و بازرسی مزدوران حزب فالانژ اتومبیل را متوقف و چهار سرنشین خودرو مزبور توسط آدم ربایان دست نشانده رژیم تروریستی تل آویو گروگان گرفته شدند و پس از شکنجه و بازجویی به نظامیان اسرائیلی تحویل داده شدند که از سرنوشت آنان تا کنون اطلاعی در دست نیست.

ویژگی های اخلاقی او

آگاهی و شناخت بالای ایشان در مسائل سیاسی اجتماعی از جمله خصوصیات بارز این سردار بزرگوار بود. در تصمیم گیری هایش دقت نظر داشت. ضمن قاطعیت در کار بر دل ها فرماندهی می کرد و همواره در بطن مشکلات حضور داشت به همین دلیل در سخت ترین شرایط کسی او را تنها نمی گذاشت. علاقه به مطالعه و بحث درباره اخبار و رویدادها از خصوصیات دیگر او بود. در مواقع مقتضی در جمع صمیمی همرزمانش درباره مسائل اعتقادی بحث می شد و حاج احمد نسبت به شهدا و خانواده های محترمشان احترام خاصی قائل بود و در هر فرصتی به مزار شهدا می رفت و برای رسیدگی به معضلات و حوائج خانواده های این عزیزان تلاش می کرد و در غم همرزمانش می سوخت.

نقل می کنند هنگامی که بر مزار شهید جهان آرا حاضر می شد آنچنان از خود بیخود می شد که تا ساعت ها بی وقفه اشک می ریخت و یکی از برادرها نقل می کند شبی در جوار مرقد مطهر حضرت زینب سلام الله علیها تا صبح به گریه و راز و نیاز مشغول بود. حوالی سحر با سیمایی بشاش و لبی خندان به سوی همسفرانش آمد و در پاسخ سوال دوستانش که خوشحالی او را جویا شده بودند گفته بود از سرشب داشتم در فراق برادران شهیدم مخصوصاً شهید حمید توسلی اشک می ریختم به عمه سادات متوسل شدم تا بلکه ایشان در کارم عنایتی فرماید. چند لحظه پیش ناگهان دیدم یک پیرمرد نورانی با محاسن سفید و لباس بسیجی بر تن کنارم آمد و ایستاد و گفت پسرم بی تابی نکن لحظه اجابت دعایت نزدیک شده است.

لینک کوتاه : https://s-zohor.ir/?p=905
  • 49883

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما،حتما بررسی و به مدیر مربوطه منتقل خواهد شد و پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.